Piškotki | CVB Maribor
možganska,kap,cvb,dbmkp,bolezen
15948
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15948,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge | shared by vestathemes.com,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Možganska kap je izredno  nevarno stanje. 

TAKOJ POKLIČITE 112.

Opozorilni znaki možganske kapi lahko trajajo samo nekaj minut in potem izginejo.

DRUŠTVO BOLNIKOV PO

MOŽGANSKI KAPI
PODRAVJA MARIBOR

ZASEBNOST IN PIŠKOTKI

 

Zasebnost

 

Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite spletno stran.
Upravitelj spletne strani, Društvo bolnikov po možganski kapi Podravja Maribor, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

 

Varovanje osebnih podatkov
Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik za nedoločen čas hrani pridobljene osebne podatke pridobljene s spletnim obrazcem za kontakt. Upravitelj spletne strani podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu ne nasprotuje.

 

Za potrebe delovanja spletna stran zbira naslednje uporabnikove podatke:
– ime in priimek,
– kontaktne podatke, vključno z elektronskim naslovom,
– demografske informacije (poštna številka in kraj).

 

Kako in za kakšne namene uporabljamo zbrane podatke?
Podatke zbiramo za lažje razumevanje uporabnikovih potreb in za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje:
– beleženje obiska spletne strani,
– izboljšanje vsebine in informacij na spletni strani,
– pošiljanje informativnega gradiva po elektronski pošti.

Piškotki

 

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev.
Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikova zanimanja in izkušnje. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in zanimanji posameznega spletnega uporabnika.

 

GOOGLE ANALYTICS (_GA, IDE, NID)

Piškotek s strani Google Analytics storitve za analizo obiska spletne strani, ki nam pomaga pri analizi obiskanosti spletne strani in planiranju izboljšav na podlagi teh podatkov. Piškotek je namenjen razlikovanju med obiski in unikatnimi obiskovalci. Piškotek se ustvari oz. se mu podaljšja veljavnost za 2 leti ob vsakem prikazu posamezne podstrani.

 

GOOGLE MAPS (PREF, NID, khcookie)

Naštete piškotke naloži vtičnik za vkjučitev Google Maps interaktivnih zemljevidov v spletno stran. Piškotki se naložijo v primeru, ko se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani. V primeru, da ste hkrati prijavljeni tudi v nekatere od Googlovih storitev (Gmail, Google Apps, …), se naložijo tudi piškotki z imeni SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, SID, GALX, GAPS, ipd.

 

PH_HPXY_CHECK

Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.

 

PHPSESSID

Sejni piškotek, ki spremlja vašo pot po naši spletni strani in služi začasnemu shranjevanju vaših vnosov v kontaktnem obrazcu na spletni strani. Njegov rok trajanja je trenutna seja (obisk) – traja do zaprtja brskalnika. Piškotek je obvezen za delovanje spletne strani.

 

FACEBOOK PIŠKOTKI

Za prijazno izkušnjo skupne rabe, kajti omogočajo preprosto interakcijo preko družabnih omrežij in beležijo metrike kot so število delitev, všečkov, komentarjev in ustvarjanje oglasov po meri uporabnikov.

 

PIŠKOTKE LAHKO KADARKOLI ODSTRANITE TUDI SAMI V NASTAVITVAH VAŠEGA SPLETNEGA BRSKALNIKA.