Srečanje v znaku jubilejev | CVB Maribor
možganska,kap,cvb,dbmkp,bolezen
15825
post-template-default,single,single-post,postid-15825,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge | shared by vestathemes.com,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Srečanje v znaku jubilejev

Srečanje v znaku jubilejev

Avtor: Anica Horvat

V sredo, 10. maja, na svetovni dan bolnikov po možganski kapi, je mariborski klub proslavil 10. obletnico Združenja bolnikov s CVB in 3. obletnico svoje ustanovitve. Člani so pripravili razstavo svojih izdelkov: Nada Zidarič in Mirko Horvat sta se predstavila z likovnimi deli, Boris Hojnik in Jože Letič s fotografijami, Ivan Komel s kiparskimi stvaritvami in Borut Vračun z urami in drobnimi spominki. Na razstavi smo si lahko pogledali še ves klubski material (obvestila, zloženko, članke, darila itd.), ki ga je pripravil predsednik Boris Hojnik.

V kulturnem sporedu, ki ga je spretno povezovala Zvezdana Sužnik, so se avtorji predstavili in povedali, kaj jim pomeni tako udejstvovanje in s tem morda dali še komu pogum in spodbudo, da izpolni svoj čas z zanimivim in koristnim delom. Program sta popestrili še pesnica Anica Horvat in mala Iris Dobrajc s petjem in plesom. Vsi nastopajoči so od predsednika dobili zahvalo in rožico za sodelovanje. Ta Boris je resnično neizčrpen vir dobrih idej! Prireditvi je sledilo še prijetno druženje ob pecivu in soku. Člani se že pripravljajo na svoj izlet v Sečovlje, ki bo 20. maja, na sprehod po kraju enega izmed članov (3.6.) in na piknik ob Račkem ribniku (17.6.). Bogato, ni kaj.

Tags:
, ,