Oh, ta bolezen | CVB Maribor
možganska,kap,cvb,dbmkp,bolezen
15739
post-template-default,single,single-post,postid-15739,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge | shared by vestathemes.com,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Oh, ta bolezen

Oh, ta bolezen

Avtor: Jože in Milica Barušič

Sva Jože in Milica. Ko je mož preživel trikratno možgansko kap in srčno operacijo, sva posvetila vso pozornost njegovemu zdravju. Lepo je okreval. Minilo je nekaj let, ko sva se vrnila v okolje, v katerem je veliko humorja. Svet gledava z veliko optimizma in s spoštovanjem do svojega zdravja. Na priporočilo dolgoletnih znancev Vere in Edija Majerič sva se vključila v klub CVB na Pobrežju. V bližini je tudi najin dom. Bila sva že na prvem klubskem izletu in pikniku, srečala sva se z znanci in z bolniki, s katerimi se lahko pogovarjava o najinih težavah.

Lepo nama je med njimi, uživava v veliki domačnosti in tudi prijateljstvu z našo terapevtko Zvezdano in seveda z zelo razumevajočim predsednikom Borisom Hojnikom. Še veliko druženj si želiva.