Ogled predstave | CVB Maribor
možganska,kap,cvb,dbmkp,bolezen
15699
post-template-default,single,single-post,postid-15699,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge | shared by vestathemes.com,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ogled predstave

Ogled predstave

Avtor: Boris Hojnik

V petek dopoldan, 17.03.2006, sva se z ženo peljala iz mesta proti domu, ko zazvoni telefon. Na drugi strani Marta Režonja, se je spomnite z l izleta v Črenšovce?, predsednica kluba Štrk. Pove mi, da je poslušala radio, kjer je bilo rečeno, da bo prvi, ki bo poklical na radio, dobil dve vstopnici za ogled gledališke predstave v Pekrah. Ker je predaleč, da bi prišla ravno zato v Maribor, pa tudi njeni, ki živijo tukaj, ne utegnejo, se je spomnila name.

Poklicala je in je dala za dvig vstopnic kar moje ime. Tako sva šla z ženo na ogled predstave iz cikla Komedija v Pekrah. Na sporedu je bila komedija z naslovom MARY – MARY, ki jo je izvedlo KUD Štefana Romiha iz Črešnjevca. Vse v najlepšem redu, le zame je bila predstava mogoče malo predolga, saj je trajala čez dve uri pa še brez odmora.

Že več sezon z ženo obiskujeva abonma KOMEDIJA v Narodnem domu, tako da sem na to zvrst predstav že navajen. Vsake toliko časa malo več smeha ne škodi. Za lepo preživet večer gre zahvala Marti, s katero bova o tem dogodku, ko pride v Pekre, pokramljala ob kavi.